Om oss på cykelmotion.se

Här finns en samling olika artiklar som kan intressera de med ett intresse för cykling. Det finns lite olika artiklar som passar både de som har en mountainbike och de som har en landsvägscykel. Oavsett vilken cykel man tycker om att cykla på kan det vara kul att läsa lite om semestrar man kan ta med sin cykel eller olika cykellopp som finns tillgängliga i Sverige.

För oss på Cykelmotion så är allt som har med cyklar att göra intressant, varje sig det handlar om vilken klubb man cyklar med eller hur stor klunga man cyklade i under helgen. Det finns mängder av olika tillbehör och utrustning som kan användas av cyklister – bara vilka skor man borde använda är ett viktigt ämne att ta upp.

Att cykla är något nästan alla lär sig när man är liten. Bara för att man är gammal nog att inte cykla till lekplatsen och kan köra bil när man hälsar på vänner betyder det inte att cykling är något man borde sluta med helt. Förutom att vara ett enkelt och smidigt sätt att ta sig fram så är det både billigt och miljövänligt. Samtidigt som den största nytta med cykeln är att man rör på sig och motionerar även om man bara är på väg till jobbet. Att kunna röra sig och få lite av träningen av klarat när man är utomhus kan kännas väldigt bra jämfört med att sitta på en träningscykel på gymmet och titta på en väg rakt framför en. Oavsett varför man cyklar så är det något vi här på cykelmotion.se tycker är jättebra.